За нас

Господинов ООД

Господинов ООД с основна дейност преработването на местна дървесина, произвежда производни от дървесина като дъски, греди в различни размери, натурален масивен паркет от дъб, ясен, акация и др.

Господинов ООД стопанисва частна зоологическа градина с голямо разнообразие от традиционни и екзотични видове животни, отглеждани в естествена среда. Непосредствено до Зоокът Горица се намира Барбекю-ресторант Горица с автентична обстановка, в сърцето на гората, на 1км. от село Горица на главен път Варна – Бургас.

Производство

  • Господинов ООД въвежда в своето портфолио производство на пелети от масивна широколистна дървесина с примеси до 20% БОР. Пелетите се произвеждат по специална технология, като процеса преминава през няколко етапа:

    Дробене на дървесина

    Мелене и размесване на дървесина – размесване на 80% широколистна дъбова дървесина без кора с 20% Борова дървесина

    Пресоване на дървесината – вече смесената дървесина преминава през етап на пресоване, където се получават цилиндрични гранули с диаметър 6 мм.

    Полученият готов продукт е с високи стойностни показатели и има едни от най-важните характеристики – бързозапалим и бавногорим, допринасящ за високото КПД на произвежданите от Господинов ООД дървесни пелети. Цехът за производство на пелети се намира в град Бяла срещу бензиностанция Петрол, разположен на площ от над 2 дка. Всички продукти произвеждани от фирмата могат да бъдат закупени на място от цеха или от фирмения магазин в Ресторант-Барбекю Горица.

Галерия